Tandpleje, vaccination, hundetræner m.m. nær Århus

Hvad kan vi?

Leder du efter en hundetræner nær Århus? Vi behandler hunde og katte, store som små – samt alle former for gnavere og fugle. Ring og hør nærmere, hvis dit dyr falder uden for disse kategorier. Se priser her.

Standardydelser

  • Sundhedsundersøgelser
  • Kastration/sterilisation
  • Vaccination
  • Chipmærkning, tatovering og registrering

Tandpleje

Vi hjælper bl.a. dit dyr af med tandsten, løse/dårlige tænder eller mælketænder og foretager en renskæring af forvokset tandkød mm. Alt sammen naturligvis i narkose.

Hundetræner

Vi ønsker os alle en fantastisk familiehund. Vores hundetræner, der er beliggende i Trige nær Århus, afholder både hvalpeaften og hundetræning for hvalpe, ung- og voksenhunde. Ved træning vil I gennemgå øvelser baseret ud fra den enkelte hunds behov, såsom kontakt, indkald og socialisering. Alt sammen med fokus på at vi alle skal have en fantastisk familiehund. Der er 8 gange træning for 1200,- kr. og der opstartes hold nær Århus som de bliver fyldt ud. Ring gerne for mere information. Eller send en mail på: hundetraener@dlhuset.dk

Medicinsk behandling

Medicinske udredninger og behandling vedrører både infektioner, inflammationer, hormonforstyrelser, smertelindring mm. Det er lige fra dårlige øre til fx. stofskiftesygdomme. Vi har moderne blodprøveudstyr i huset, så udredningen og dermed behandling kan påbegyndes med det samme.

Kirurgisk behandling

Vi foretager både kirurgiske indgreb i dyrets bløddele og i dets skeletdele. Det vil sige, at vi f.eks. kan udvide en for smal øregang, fjerne tumorer eller fremmedlegemer i tarmkanalen – og vi kan sammensætte benbrud og udbedre forskellige skavanker i knogler, sener og ledbånd. Ring hvis du har spørgsmål.

Akutte tilstande

Her kræves andet end blot medicin – og ofte narkose. Det kan være åbne sår, der skal renses, syes og forbindes, væskeunderskud, forgiftninger, bylder osv. Vi står altid klar til at hjælpe jer hvis der opstår behov for akut behandling.

Aflivning

Er dyret uhelbredeligt sygt eller stærkt lidende, beslutter vi i samråd med ejeren at give det en værdig og smertefri død i trygt selskab. Dette kan foregå på klinikken eller ved hjemmebesøg hvis det ønskes.

Rejser med dyr

Skal du have din hund eller kat med ud og rejse, skal dyret være chipmærket, vaccineret med relevante vacciner og udstyret med et pas. Læs mere om rejser med dyr her.

Soignering

Hjælp til soignering, hvor beroligende medicin er nødvendig. F.eks. ved lange kløer hos ængstelige hunde, “tilgroede” øregange og sammenfiltret vinterpels. Almindelig klipning/trimning kan aftales hos vores hundefrisør.

Fødsler

Skal dit dyr have fødselshjælp, er det ofte en blanding af medicinsk behandling, fingersnilde og tålmodighed, der klarer opgaven – og ellers laver vi et kejsersnit.

Salg af foder

Vi sælger et sortiment af Hills, LIVE probiotic og Specific til hund og kat. Ring og hør nærmere.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os